Breed assortiment
Topmerken
Centrale ligging

Een Tissot-horloge kopen

Bij Juwelier Lombaerts-Van Laer in Grimbergen kunt u terecht om een prachtig Tissot-horloge te kopen. U vindt de uurwerken van dit bekende Zwitserse horlogemerk overal. Het merk is bijvoorbeeld officieel partner van de NBA, de basketbalbond in de Verenigde Staten, en wordt gedragen door verschillende beroemdheden.

TIssot

U kunt bij ons een prachtig Tissot-horloge kopen

U kunt bij ons in Grimbergen verschillende prachtige horloges kopen. U vindt in onze juwelierszaak hoogwaardige horloges van uiteenlopende topmerken. Een van deze topmerken is de Zwitserse uurwerkgigant Tissot. De uurwerken van dit merk staan bekend om hun klassieke ontwerpen en hun uitstekende nauwkeurigheid. U kunt bij ons in iedere stijl een Tissot-horloge kopen; van sportief tot elegant. Vallen de ontwerpen van Tissot u in de smaak? Dan bent u wellicht ook geïnteresseerd in de horloges van Festina. Ook de horloges van Cluse komen overeen in stijl.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Kom langs in onze winkel en laat u adviseren door onze ervaren juweliers

Bekijk onze collectie online of kom langs in onze winkel om uw Tissot-horloge te kopen. Onze ervaren juweliers helpen u met plezier een horloge te vinden dat bij u past. Wilt u meer weten over onze horloges of de juwelen in onze collectie? Stuur ons gerust een e-mail via juweliers.lombaerts@telenet.be of bereik ons telefonisch via 02 270 92 59.

TIssot

Meer weten over onze Producten?

Product

Name(Required)
Juweliers Lombaerts - Van Laer