Breed assortiment
Topmerken
Centrale ligging

Buddha to Buddha-juwelen kopen

Bij Juweliers Lombaert-Van Laer in Grimbergen vindt u prachtige Buddha to Buddha-juwelen. Dit merk wilt haar klanten inspireren om stil te staan bij wat belangrijk is in het leven en de tijd te nemen om van het leven te genieten. De juwelen die uit deze filosofie voortkomen vindt u in onze winkel.

Buddha to Buddha

Ontdek onze collectie van Buddha to Buddha-juwelen

In onze juwelierszaak in Grimbergen vindt u een zorgvuldig gekozen selectie van Buddha to Buddha-juwelen. Onze ervaren juweliers hebben veel kennis van juwelen en hebben de mooiste producten van dit unieke merk gekozen voor onze winkel. De juwelen van dit merk worden zorgvuldig ontworpen in Amsterdam en handgemaakt op Bali. Omdat Buddha to Buddha-juwelen met de hand gemaakt worden, is elk sieraad uniek. Bent u op zoek naar andere prachtige juwelen? U vindt bij ons ook juwelen van uitstekende merken zoals:

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Kom langs in onze winkel en vraag naar het advies van onze juweliers

Bekijk onze collectie online of kom gerust langs in onze winkel in Grimbergen om uw juwelen te kopen. Wilt u meer weten over de juwelen van Buddha to Buddha of bent u benieuwd naar het advies van onze juweliers? Neem gerust contact met ons op en bereik ons telefonisch via 02 270 92 59 of stuur ons een e-mail via juweliers.lombaerts@telenet.be.

Buddha to Buddha

Meer weten over onze Producten?

Product

Name(Required)
Juweliers Lombaerts - Van Laer