Breed assortiment
Topmerken
Centrale ligging

Aurodesign-trouwringen kopen

Bij Juwelier Lombaerts-Van Laer in Grimbergen vindt u een brede collectie aan Aurodesign-trouwringen. Deze prachtige ringen zijn gemaakt van 18-karaats goud en zijn verkrijgbaar in verschillende klassieke stijlen. Tussen de tijdloze ontwerpen van Aurodesign vindt u zeker een ring die bij u past.

Dulci Nea

Bekijk ons aanbod aan Aurodesign-trouwringen

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een trouwring kopen om uw huwelijk te verzegelen? U vindt bij onze juwelierszaak in Grimbergen een breed aanbod aan prachtige trouwringen van Aurodesign. In deze collectie vindt u klassieke ringen in verschillende stijlen. Daarnaast kunt u bij ons langskomen om unieke ringen te creëren in samenwerking met onze juweliers. Passen de Aurodesign-trouwringen niet bij uw stijl? Bekijk dan de klassieke eenvoud van Traditions-trouwringen. Bent u op zoek naar de perfecte ring om uw geliefde ten huwelijk te vragen? Dan kunt u bij ons ook terecht om de ideale verlovingsring te kopen.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Bekijk de collectie en kom langs voor persoonlijk advies van onze juweliers

Bekijk de collectie van Aurodesign-trouwringen online of kom langs in onze winkel in Grimbergen om de ringen in levende lijve te bekijken. Onze ervaren juweliers helpen u met liefde om trouwringen te vinden die bij u en uw partner passen. Heeft u vragen over onze trouwringen of wilt u meer weten over de andere juwelen die u bij ons kunt kopen? Stuur ons een e-mail via juweliers.lombaerts@telenet.be of bereik ons telefonisch via 02 270 92 59.

Dulci Nea

Meer weten over onze Producten?

Product

Name(Required)
Juweliers Lombaerts - Van Laer